Stjernemodeshow

Hjørring Handel inviterer til stort og fabelagtigt StjerneModeshow fredag d. 4. oktober 2019 kl. 18.00 i Park Vendia i Dejlige Hjørring.

StjerneModeshow er en fuldstændig forrygende aften, hvor du virkelige får noget for pengene.  Flot og eksklusivt modeshow, topunderholdning, smagsprøver på mad og drikke, velkomstdrink og masser af show i show med vanvittige præmier for mere end 300.000 kr. ! 

Inden selve modeshowet (showtime kl. 20.00) åbnes dørene kl. 18.00, hvor vi byder på en Gin Hass og du har adgang til food- og inspirationsområde. Her serverer forskellige restauratører og leverandører små mundrette smagsprøver og der vil være lidt forskellige stande at besøge. Smagsprøverne udgør ikke et måltid.

Der er 4 kæmpe store hovedpræmier og mange flotte præmier fra 5000-10.000 kr. plus en masse flere. Du kan for eksempel være heldig at vinde en af de 4 hovedpræmier:

  • Hassing: De smukkeste øreringe i guld med brillianter –  Dulong fine Jewerly Kharisma (large) med 10 brillianter og balance vedhæng med hvide ferskvandsperler – Værdi 25.900 kr. 
  • Bilhuset Hjørring: En eksklusiv Peugoet i 6 mdr. – Værdi 25.000 kr. 
  • Fjerrenseriet: En lækker Lama Premium seng med gavl – Værdi 43.192 kr.
  • Nybolig: Halv pris på salær op til 50.000 kr. (Må gerne videresælges)

Tag din veninde, datter, kollega, mor, søster eller andet godt selskab med til en skøn aften i Park Vendia med byens bedste butikker og virksomheder.

Billetten indeholder: 

  • Modeshow, Smagsprøver på mad og drikke, Velkomstdrink, Show, Komik, Musik, Sang, Elektronisk goodiebag med gode tilbud (kræver mobiltelefon). 
  • Fuldstændig vanvittige præmier for mere end 300.000 kr.
  • Velkomstdrink (Gin HAS)
  • Stande og Smagsprøver på mad og drikkevarer (kl. 18.00-20.00). 
  • Stjernekomikeren Brian Lykke underholder og sender byens førende butikker ud på Catwalken kl. 20.00
  • Unik elektronisk goodiebag, som du vil modtage automatisk kort før showet på din mobiltelefon, hvis du angiver dit mobilnummer ved billetkøb. (Husk angive mobilnummer for alle!). Dit nummer videregives ikke til andre og bliver udelukkende brugt til at sende goodiebagen direkte til dig.

Prisen for alle herlighederne er kun 250 kr. + gebyr pr. person. 

Stjernebilletten kan købes online her på siden. 
Stjernebilletten kan også købes gebyrfrit i følgende butikker i Dejlige Hjørring:
House 
Zjoos
Kontor & Papir

Køb din billet her:
https://www.billetsalg.dk/Event/StjerneModeshow

Billetsalget starter torsdag d. 1/8 kl. 18.00


Følgende butikker og virksomheder deltager i modeshowet: