Et nyt musikkoncept i Dejlige Hjørring, hvor Hjørring Handel og Hjørring Kommune i samarbejde inviterer fortrinsvis lokale kunstnere til at spille.

Der bydes velkommen til fire hyggelige eftermiddage med gratis koncert, og det er selvfølgelig kl. 16.00 vi starter på Springvandspladsen.

Torsdag d. 2. august er det Kejser Larsen Band der spiller, fra 16.00 – 18.30.

Kejser Larsen Band er et band fra Nordjylland, der i foråret 2016 blev ”Radio-darlings” på P5 med sangene fra deres nye album. Barmhjertige Søster. Deres sang ”Velkommen i de arbejdsløses endeløse rækker” blev kåret som årets Dansktophit på P5. I 2017 fulgte Kejser Larsen Band op på succesen med sangen: ”Alt andet lige” der blev kåret som Årets Dansktophit på P5 i 2017. Kejser Larsen Band står også bag No.1. hittet: Kys i dejlige Hjørring, der blev til i samarbejde med Hjørring Handel. Sidst men ikke mindst løb Bandet med læserprisen 2018 hos Danmarks største ugeblad: Familiejournalen. Kejser Larsen Band er Danmarks mest rockede Dansktop Band. Teksterne er på dansk og tager udgangspunkt i hverdagens små og store fortællinger og socialrealistiske øjebliksbilleder. Musikgenren er en solid blanding af Rock og Folk musik blandet med lyrik, glæde, vemod og eftertanke fra Udkants Danmark. Det er disse sange som danner rammen om koncerten. Sangene bliver kædet sammen og krydret med finurlige betragtninger og beretninger fra livets store rejse.